Home » Dezvoltator

Dezvoltator

Cât de reconfortant este sa stii ca viitoarea ta locuinta este cladita de mâini pricepute! Pentru mai multa siguranta si încredere, e timpul sa afli mai multe despre noi.

Firma de constructii S.C. CHTRANSBETON CONSTRUCTII S.R.L. a debutat pe piata clujeana în 1994. Ulterior, împreuna cu SC CHIM&MAR CONSTRUCTII S.R.L., am format un grup de firme specializate în constructii, fiind societati cu capital integral privat.
Serviciile pe care le oferim acopera o gama larga:
-    Constructii de locuinte de mare anvergura;
-    Lucrari de instalatii sanitare, electrice, termice si edilitare;
-    Lucrari de drumuri si poduri;
-    Consolidari, reparatii, reamenajarea cladirilor;
-    Productie industriala de confectii metalice si armaturi.

CHtransbeton-M


Un mare avantaj este ca dispunem de o statie proprie de betoane si de ateliere de productie a confectiilor metalice si armaturilor, ceea ce ne permite sa lucram mai rapid, având garantia produselor proprii. Printre lucrurile de care suntem mândri este si baza noastra logistica, care include toate mijloacele de transport si utilajele aferente desfasurarii constructiilor.

Pe parcursul anilor, am dobândit o vasta experienta, facându-ne remarcati prin realizarea unor proiecte de zeci de milioane de euro: ansambluri de locuinte, lucrari socio-culturale, constructii agro-industriale în Cluj-Napoca, dar si în alte localitati din tara si strainatate.

Proiecte finalizate:
- Ansamblu Bonjour Residence
- Ansamblul Rezidential Andrei Muresanu
- Ansamblul Rezidential Grigorescu
- Spitalul Oncologic
- Registrul Comertului
- Sediu Euro-GSM

Experienta de parteneriat cu firme germane de renume, ne-a permis sa descoperim ce înseamna sa construiesti „ca nemtii”, adaugând fermitate angajamentului nostru fata de standardele de calitate.

Mai multe informatii despre firma noastra si despre proiectele realizate, puteti gasi accesând site-ul: http://www.chtransbeton.ro/