Home » Birouri si spatii comerciale

Birouri si spatii comerciale

Spaţii de birouri disponibile în Junior Residence Cluj-Napoca. Vă invităm să vizualizaţi planul cu birourile disponibile.

birou 3birou 2birou 1birou 4birou 5birou 6birou 7birou 8 birouri de inchiriat

 

Spatii comerciale în imobil J8

Demaram vanzarea celor 600 mp spatii comerciale in imobilul J8, solutie ideala pentru magazine comerciale de proximitate in ansamblul Junior Residence. Spatiile se pot amenaja si compartimenta la cerere, in functie de necesitati. Profita acum de oportunitatatea de a amenaja un magazin de proximitate in cadrul ansamblului.

spatiu comercial 1spatiu comercial 2spatiu comercial 3spatiu comercial 4spatiu comercial 5spatiu comercial 6 spatii comerciale

 Spatii comerciale în imobil J5

Ansamblul Junior Residence, cel mai tanar si dinamic ansamblu din zona de sud-est a orasului Cluj-Napoca, cartierul Marasti, se dezvolta rapid la intersectia dintre str. Sobarilor si str. Fabricii, si face legatura intre cartierul Marasti si cartierul Iris si zona industriala a Clujului. Se construieste pe o suprafata de teren 2 ha si va avea 7 imobile, in total 400 apartamente cu 1, 2 si 3 si 4 camere, parcari exterioare si subterane, spatii comerciale, piateta si loc de joaca pentru copii.