Home » Junior Residence

Ansamblul Junior Residence, Cluj Napoca

Locatia

Cu siguranta, daca te gandesti la noua ta locuinta, amplasarea si locatia sunt printre primele lucruri pe care ai vrea să le afli.

In speranta de a fi mai aproape de necesitatile tale, am ales amplasarea ansamblului Junior Residence într-o zona care sa-ti ofere, ceea ce omul secolului XXI gaseste tot mai greu – confortul unei zone cât mai linistite.

Situat in partea de nord-est a orasului Cluj-Napoca, in cartierul Marasti, ansamblul de resedinte imbina avantajul de a fi pe cat posibil departe de aglomeratia centrului orasului, dar totodata sa aiba asigurate facilitatile specifice unui municipiu.

Cum ajungi la Junior Residence?
Ansamblul Junior Residence se afla pe strada Fabricii nr. 145 A (cu acces în curte dinspre strada Sobarilor). Ca si punct de reper, poti lua Facultatea de Mecanica, din cadrul Universitatii Tehnice, care se afla în apropiere (pentru orientare, te ajuta harta alaturata).
Din acest loc, esti la 2 km fata de centrul orasului (circa 10 minute) si la doar 2 minute distanta de o plimbare pe malul raului Somes.

Daca ti-a trecut prin minte ca bucuria unui loc cu putina agitatie este umbrita de povara accesului la cumparaturi, atunci e cazul sa uiti de aceasta îngrijorare. Cumparaturile nu iti vor da mare bataie de cap, deoarece in proximitate se afla centrele comerciale Auchan si Kaufland.

Mijloacele de transport nu vor constitui o problema, in vecinatate fiind statiile liniilor 48, 50, 26, 100, 102.  

Junior Residence - un loc numai bun pentru un început frumos!

Avantajele zonei rezidentiale

Ce-ai spune daca ai locui intr-o zona linistita, cu teren de joaca pentru copilul tau langa casa sau daca ai putea sa ajungi in doar cateva minute sa-ti faci cumparaturile?
Opteaza pentru o locuinta noua in Ansamblul Junior Residence si vei avea o multitudine de avantaje, care sa iti simplifice viata si sa o faca mai frumoasa.

Locuinta intr-o cladire moderna, la pret optim
Daca ai adunat niste bani, cu gandul la viitorul tau camin, dar te-au ingrozit preturile umflate, acum e timpul potrivit sa respiri relaxat si sa alegi un apartament in una din cele 7 cladiri moderne, din care este compus Ansamblul Junior Residence. Pretul este optim, iar apartamentele sunt accesibile achizitionarii imediate.

Centre comerciale in proximitate
Ore pierdute in trafic pentru a face cumparaturile necesare? Vor deveni doar o amintire neplacută, odata ce te-ai mutat in Junior Residence. Centrele comerciale Auchan si Kaufland din imediata apropiere iti stau la dispozitie asigurandu-ti o gama variata de produse.

Mijloace de transport
Ca sa ajungi rapid oriunde doresti, ai nevoie de o casa bine pozitionata geografic. Noua ta locuinta, in Ansamblul Junior Residence, este foarte aproape de mijloacele de transport in comun. In felul acesta, deplasarea nu mai este o problema pentru tine.

Parcare langa casa
In noua ta locuinta, poti fi sigur ca nu vor mai exista certuri din cauza intarzierii cu care aduci painea acasa, fiindca nu ai gasit un loc de parcare. Aici vei avea parcare moderna chiar lângă casa ta: mai simplu, mai rapid, mai comod!